Συνεχης ενημερωση

• Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

Η "ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" (δ.τ. "Intracom Holdings")  ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Β' κτιριακό συγκρότημα της Εταιρείας στην Παιανία Αττικής (19o χλμ. Λεωφ. Μαρκοπούλου, κτίριο Β7), η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας. Στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν, αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου, 59 μέτοχοι εκπροσωπούντες 33.743.814 συνολικά Κοινές Ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχές, δηλ. το 44,40% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Κατά τη Γενική Συνέλευση συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις, ως ακολούθως :

Επί του πρώτου θέματος της Ημερησίας Διατάξεως : H Γενική Συνέλευση των μετόχων εξέλεξε τους κ.κ. Σωκράτη Π. Κόκκαλη, Δημήτριο Χρ. Κλώνη, Κων/νο Σ. Κόκκαλη, Γεώργιο Αρ. Αννινο, Κων/νο Γ. Αντωνόπουλο, Σωτήριο Ν. Φίλο και Ιωάννη Εμ. Καλλέργη, ως Μέλη του νέου 7μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Η θητεία αυτού είναι 5ετής.

Επίσης, η Γενική Συνέλευση εξέλεξε τους κ.κ. Σωτήριο Ν. Φίλο και Ιωάννη Εμ. Καλλέργη, ως Ανεξάρτητα μη Εκτελεστικά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002, Περί Εταιρικής Διακυβέρνησης, ως ισχύει σήμερα.

Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι : 33.743.814

Ποσοστό επί του εκπροσωπούμενου μετοχικού κεφαλαίου: 100%

Συνολικός αριθμός έγκυρων ψήφων :33.743.814

Υπέρ: 33.075.523 (98,02%) Κατά:604.553 (1,79%) Αποχή :63.738 (0,19%)

Επί του δευτέρου θέματος της Ημερησίας Διατάξεως : Δεν έγινε κάποια Ανακοίνωση.

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων